studio-crystal-dynamics-propoustelo
Novinka Studio Crystal Dynamics propouštělo

Studio Crystal Dynamics propouštělo

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 8. 2013 08:26
Reklama

Studio Crystal Dynamics, které stojí za posledním Tomb Raiderem, muselo propouštět. Chystaného pokračování dobrodružství Lary Croft by se ale snížení počtu zaměstnanců dotknout nemělo, k redukci došlo u druhého projektu. Ten zatím neznáme.

„Okolo našeho druhého projektu jsme učinili rozhodnutí, která vedla k tomu, že bylo kvůli změnám v našich plánech propuštěno zhruba 12 lidí. Crystal Dynamics je malý stmelený tým a pokud by to nebylo absolutně nutné, nepropouštěli bychom je,“ uvedl v prohlášení pro Kotaku zástupce Square Enixu a pak ujistil fanoušky sličné archeoložky, že jejich modla není v ohrožení.

„Propouštění se nedotklo vývojářského týmu, který má na starosti Tomb Raidera. Ten se, jak bylo potvrzeno minulý týden, věnuje pokračování pro next-gen."

Nový Tomb Raider byl oficiálně potvrzen na začátku srpna, kdy jej v otevřeném dopise své společnosti bez dalších podrobností ohlásil Phil Rogers, generální ředitel západní divize Square Enixu. Už předtím byl oznámen komiks, který překlene mezeru mezi oběma díly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama