humble-origin-bundle-nabizi-pecky-za-5
Novinka Humble Origin Bundle nabízí pecky za $5

Humble Origin Bundle nabízí pecky za $5

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 8. 2013 09:46 9
Reklama

Včera odpoledne odstartovala čtrnáctidenní lhůta, po kterou si můžeme za mrzký finanční obnos pořídit skvělé tituly ze stáje EA. Humble Origin Bundle je dalším překvapivým partnerstvím mezi Humble Bundle a velkou společností (pamatujeme na THQ a na Deep Silver) a první pohled na skvadronu her v nabídce trochu donutí zamyslet se nad tím, co je na tomhle balíčku humble - tedy skromné.

V bundlu nalezneme takové tituly, jako destrukční závody Burnout: Paradise, hororové akce Dead Space 1 a 3, sci-fi akci Crysis 2, parkourovou first person běhačku Mirror's Edge a válečnou střílečku Medal of Honor, společně se soundtracky k Battlefieldu 3 a The Sims 3. To samo o sobě je překvapivě bohatá nabídka, ale pokud zaplatíte více než je současná průměrná částka, momentálně $4.74 (tedy 91 Kč), dostanete navíc Battlefield 3 a The Sims 3 se dvěma rozšířeními. Všechny hry obsahují klíč na Origin a kromě DS3, BF3 a Simsů i Steam klíče.

Humble Origin Bundle tradičně nabízí možnost zaplatit za hry, kolik chcete, a určit, kolik z vaší částky půjde té či oné charitativní společnosti a kolik provozovatelům HB - EA se svého podílu zříká ve prospěch dobré věci. Mezi charitativními organizacemi jsou Americký Červený kříž, Americká společnost pro rakovinu, San Franciská AIDS nadace, Kampaň pro lidská práva a Watsi - crowdfundingová platforma pro celosvětovou zdravotnickou péči.

Humble Origin Bundle potrvá do 28. srpna a pokud můžeme soudit dle minulých bundlů, mohli bychom se dočkat i pár přidaných her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama