tropico-5-ohlaseno-vyjde-pristi-rok
Novinka Tropico 5 ohlášeno, vyjde příští rok

Tropico 5 ohlášeno, vyjde příští rok

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 8. 2013 17:38
Reklama

Velmi oblíbený "simulátor banánové republiky", strategická série Tropico, se dočká pátého pokračování. Němečtí Kalypso dnes vydali na YouTube teaser trailer, který zobrazuje El Presidenteho, jak si ve scénce odkazující na klasický film Diktátor Charlieho Chaplina laškovně pohazuje s nafukovacím míčem s namalovanou zeměkoulí.

Hra banánového diktátora se v pátém díle dočká nemalých změn. Hrát budeme napříč érami, od raných koloniálních let první poloviny 19. století, přes obě světové války, velkou hospodářskou krizi, studenou válku, současnost až do daleké budoucnosti. Společně s časovým postupem na nás budou v každé éře čekat nové úkoly a výzvy.

El Presidente na vládu nebude sám, bude moci dosazovat členy své rodiny na významné posty. Rodinní příslušníci pak budou získávat nové znalosti a dovednosti v závislosti na plnění jim přidělených úkolů. Pomáhat nebude pouze rodina, neboť byly oznámeny multiplayerové módy - kooperativní i kompetetivní - ve kterých budou až 4 hráči stavěti svá města na jednom ostrově. O nerostné suroviny, zdroje a obyvatelstvo se mohou přátelsky dělit nebo vést své žabomyší války.

Mezi dalšími novinkami nalezneme výzkum nových technologií, budov a zdrojů, renovaci starých budov na efektivnější a hlubší systém námořního obchodování.

Kalypso se s Tropicem 5 objeví příští týden na Gamescomu, takže se rozhodně těšte na více informací.


Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama