novy-resident-evil-bude-strasidelnejsi
Novinka Nový Resident Evil bude strašidelnější

Nový Resident Evil bude strašidelnější

Ondřej Švára

Ondřej Švára

16. 8. 2013 15:39 5
Reklama

Že Resident Evil ztratil svou původní tvář, už zřejmě vadí i samotnému Capcomu. Proto se rozhodl vrátit své sérii hutnou atmosféru a nalákat zpátky ty hráče, kterým v posledních dílech horor opravdu chyběl.

Návrat ke kořenům zní z úst tvůrců samozřejmě vždycky směšně a nemusí jít pouze o hry. Přesto, co horšího se může Resident Evilu stát, když bude přeci jen trochu strašidelnější? Přinejhorším bude stejně akční jako minule.

Přesto dejme capcomáckému prohlášení prostor. O změně kurzu prý tvůrce přesvědčil relativní úspěch vážnějšího spinoffu Relevations z Nintenda 3DS. Capcom prý konečně zjistil, že horor a napětí jsou v Resident Evilu ty správné přísady bude je do nového dílu míchat s větším úsilím.

Vývojáři slovy manažera Michaela Pattisona prý také zjistili, že poslední šestý díl byl tak trochu překombinovaný, na což někteří hráči v diskuzích trefně upozorňovali. Údajně nic tak nestojí v cestě, aby novinka opustila spoustu akčních prvků a věnovala se opět čistě tématu přežitá. Hra by tak měla být ve výsledku hodně zaměřená na tradičnější publikum, které značku Resident Evil už dávno opustilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama