world-of-warplanes-vzletne-na-konci-zari
Novinka World of Warplanes vzlétne na konci září

World of Warplanes vzlétne na konci září

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 8. 2013 13:41
Reklama

Společnost Wargaming se během několika let proměnila v jednoho z nejzajímavějších hráčů v herním byznysu, a tak nás velmi zajímá, co si schovala pro Gamescom. První oznámení už je na světě a potěší především fanoušky leteckých her. Ti se totiž mohou začít těšit na 26. září a s ním i finální start hry World of Warplanes, která je aktuálně v otevřené betaverzi.

„Během dvou měsíců od spuštění otevřené bety jsme udělali velký pokrok. Jsme vděční všem testerům za data a ohlasy, jež nám poskytli. Moc nám pomohli, abychom hru vyladili a my očekáváme, že fanouškům MMO a leteckých bitev budeme moci nabídnout hluboký a pečlivě vyladěný zážitek,“ prohlásil Oleg Gotynyan, šéf vývoje World of Warplanes.

Vývojář dále připomněl, že betaverze přilákala tři miliony zaregistrovaných pilotů, kteří svedli více než 202 milionů leteckých bitev. Ve finální verzi na hráče čeká více než 100 modelů letadel z historických leteckých sil různých zemí. Některé ze strojů se prohání i v obrázcích a hezky zpracovaném traileru, který Wargaming uvolnil u příležitosti dnešního oznámení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama