tvurci-magicky-odhalili-akci-helldivers
Novinka Tvůrci Magicky odhalili akci Helldivers

Tvůrci Magicky odhalili akci Helldivers

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 8. 2013 19:36
Reklama

Vývojářský tým Arrowhead Studios si pro Gamescom přichystal oznámení svého nového titulu Helldivers, který autoři povedené Magicky s využitím enginu Bitsquid chystají společně s lidmi ze Sony a týmu Foster City Studios. Jde o top down střílečku, která nabídne funkce cross-play a cross-save mezi PS4, PS3 a Vitou. Sony tak získala další zajímavý kousek do své nezávislé stáje.

Hráči se mohou těšit na klasickou akční hratelnost známou z kouzelnické Magicky (takže nebude chybět ani friendly fire). Hra je místo fantasy světa zasazena do satirické dystopické budoucnosti Země, kde budou hráči v procedurálně generovaných bitvách ovládat člena elitní jednotky hrdinů, která si říká Helldivers. Ti mají planetu s pomocí atraktivního zbrojního arzenálu zachránit před nepřáteli snažícími se lidský druh definitivně vyhubit.

Do velení se dostanete jak v single-playerové kampani, tak v kooperaci až pro čtyři hráče, která by měla klást velký důraz na spolupráci všech jednotek. Podrobnosti včetně plánovaného data vydání zatím neznáme, a tak už se můžete klidně vrhnout na trailer, který působí svěžím a vtipným dojmem. Tahle budoucnost nevypadá vůbec špatně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama