war-thunder-priletne-i-na-ps4
Novinka War Thunder přilétne i na PS4

War Thunder přilétne i na PS4

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 8. 2013 08:38 2
Reklama

Free-to-play MMO akce War Thunder je spíše ve stínu svého konkurenta v podobě War of Warplanes, mnozí ale prvně jmenovaný titul považují za mnohem lepší. Je tak potěšující, že se War Thunder v listopadu objeví i na PlayStationu 4, přičemž hra nabídne i cross-platform hraní s PC verzí, která je aktuálně v otevřené betaverzi.

„Stará bitva mezi konzolisty a PCčkáři o tom, kdo je lepší, má svou arénu. War Thunder na PlayStationu 4 umožňuje hráčům, aby společně s PCčkáři svedli bitvu o to, kdo bude vládnout hrám,“ prohlásil Anton Yudintsev ze společnosti Gaijin a doplnil, jaké jsou rozměry jeho hry. „Jenom o tom přemýšlejte – více než stovka letadel, tanků a lodí – všechny bojující na stejné mapě. Těšíme se, až se naše více než třímiliónová komunita vylétne k oblakům a nebo vydá na lov při zemi, aby bojovala ve War Thunder společně s majitele PS4.“

Verze pro next-gen konzoli Sony v listopadu nabídne přes 300 historicky přesných strojů z druhé světové války a další budou přibývat, protože hra na PS4 obdrží stejně updaty jako na PC. Vedle nejžhavějších MMO bitev si můžete vyzkoušet také kooperaci a single-player, při němž můžete využít třeba head-tracking díky kamerce PlayStation Eye nebo snadné streamování a sdílení videí, které PlayStation 4 také umožní. A teď už neváhejte a spusťte gameplay trailer, který vás možná naláká, abyste si zkusili betaverzi už na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama