tomb-raider-se-stale-dobre-prodava
Novinka Tomb Raider se stále dobře prodává

Tomb Raider se stále dobře prodává

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 8. 2013 18:36 1
Reklama

Těžko říci, zda to bylo přehnaným očekáváním ze strany Square Enixu, či zda vydavatel sám někde udělal chybu, každopádně vedení společnosti považovalo prodejní čísla posledního Tomb Raideru za neúspěch. A to navzdory faktu, že se jednalo o nejrychleji prodávanou hru z této série a zároveň titul, který v rámci série získával nejvyšší hodnocení.

Tomb Raider se stále dobře prodává
i Zdroj: Hrej.cz

Úspěch či nikoli, Tomb Raider pokořil hranici čtyř milionů prodaných kopií, a to je číslo úctyhodné. A můžeme se zde zamyslet nad faktem, že takovéto oznámení přichází takřka půl roku po vydání hry, jenže se asi není čemu divit. Při této příležitosti totiž můžeme připomenout, že jsme se již nejednou pozastavovali nad faktem, že se Tomb Raider drží na předních příčkách žebříčků prodejnosti i týdny po vydání (ostatně, sám jsem zde zmiňoval svoji vlastní pozdní koupi tohoto titulu).

Nezbývá než pogratulovat, ať už má vedení SE jakýkoli názor, vydali titul kvalitní a ten teď pokořil skutečně vysokou metu. A jsme také zvědavi, co na to samotná Lara - své poslední slovo totiž rozhodně ještě neřekla, jen si teď dává pauzu a vyčkává, s čím se vytasí PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama