portal-na-3ds
Novinka Portal na 3DS

Portal na 3DS

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 8. 2013 21:53
Reklama

Snad neexistuje hráče, který by neznal Portal, zakladatele žánru logických her viděných z pohledu první osoby, jednu z nejoblíbenějších a nejlépe hodnocených her v historii. Kombinace logických hádanek a černočerného humoru odzbrojila nejednu pokusnou osobu, která zavítala do sterilně čistých prostor Aperture Science a to, že dort je lež a že se vás zatížená společnická kostka bodnout musí šest let po vydání znát každý.

Pokud se vám po Portalu stýská a znova byste rádi navštívili bíle testovací místnosti a vlastníte Nintendo 3DS, máme pro vás radostnou zprávu. Dva uživatelé na foru GBATemp pracují na homebrew - doma vyrobené - hře Aperture Science, se kterou si můžete Portal zahrát třeba v autobuse nebo při pauze na oběd.

Příběh Aperture Science se točí okolo Douga Rattmana, který stojí za nápisy na stěnách a který protagonistku Portalu a Portalu 2 Chell dle oficiálního komiksu mezi hrami zachránil od jisté smrti. Společně s příběhem hra obsahuje i editor levelů a proto se i vy můžete vrhnout do tvorby vlastních úrovní. Hra lze stáhnout na stránce jednoho z tvůrců, ale mějte na paměti, že se na hře stále pracuje a že obecně pro homebrew hry je třeba mít flash card.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama