helga-je-v-nesnazich-pomozte
Novinka Helga je v nesnázích. Pomozte!

Helga je v nesnázích. Pomozte!

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 9. 2013 15:57
Reklama

České indie OFF Studio, které už můžete znát díky Pěti kouzelným amuletům, finišuje s vývojem adventury Helga v nesnázích, což potvrzuje i vydání hratelné demoverze. Tu si lze ihned stáhnout přímo ze stránek vývojářů. V demu si můžete vyzkoušet klasickou point & click adventurní hratelnost, která vás ve hře čeká, a ponořit se do zajímavého příběhu a jeho první kapitoly. Děj se točí kolem jedné neúspěšné herní firmy.

Helga, dosavadní majitelka společnosti Kick Off Studio, většinu své firmy odprodala a vyhlásila konkurz na nového šéfa. Na konkurz však přijde poněkud hloupá, ale všehoschopná a atraktivní kandidátka Magda, která snadno zapůsobí na mužský kolektiv vývojářů. Helga je degradována na sekretářku, dokud se nevzbouří a nepokusí se získat všechno zpátky. Přitom už jí budete asistovat.

Vedle nezvyklého příběhu od Jana Nedomy a Olgy Fábry se můžete těšit na ručně malované prostředí v rozlišení 800×600 a celkem 27 herních obrazovek, po nichž byste měli brousit minimálně 6 hodin. Připraveny budou rovněž různé minihry. Hra je vedle PC ve vývoji také pro iOS, a to jak v českém, tak anglickém jazyce, takže tvůrci chtějí zaujmout i v zahraničí. Datum vydání plné verze zatím odhaleno nebylo, prý se ale dočkáme velice brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama