po-letech-se-vraci-znacka-endwar
Novinka Po letech se vrací značka Endwar

Po letech se vrací značka Endwar

Ondřej Švára

Ondřej Švára

11. 9. 2013 09:35
Reklama

Settlers, Anno, Age of Empires, Command and Conquer... Tyhle a ještě mnohé další značky mají své nejlepší roky za sebou, a protože byly vždy věrny především počítačové platformě, nemají ve své klasické podobě (rozuměj v krabicích a na pultech) šanci na další život. Pochopitelně hlavně v očích velkých vydavatelů jako je EA nebo Ubisoft , které je vlastní. Ale aby tyto firmy nemusely své značky odkládat k ledu a být za hrobníky legend, oživují je způsobem, který jim připadá nejekonomičtější. Dělají z nich hry zdarma, alias free-to-play.

Do seznamu "legend zdarma" se brzy zapíše i další hvězda. Je to Tom Clancy´s Endwar. Povedenou realtimovou strategii jsme recenzovali před pěti lety a ještě letos budeme mít na webu zdarma pokračovatele. Jaký bude? Hra určitě nepřijde o singleplayerovou část, do které nám Ubisoft Shangai slibuje "nespočet" kampaňových misí. Hlavním tahákem onlinové hry ale bude pochopitelně multiplayer, v němž se dočkáme minimálně soubojů player vs. player. Nic dalšího zatím Číňané neprozradili.

Příběh hry je zasazen do období po třetí světové válce a autoři do začátku slibují deset typů jednotek, přičemž každá může být upgradovatelná v několika úrovních. Pokud je vám to málo, za in-game měnu budete moci pořizovat další techniku.

Jak už bylo naznačeno, Endwar Online má vyjít do konce letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama