montague-s-mount-vas-vrhne-na-ostrov
Novinka Montague's Mount vás vrhne na ostrov

Montague's Mount vás vrhne na ostrov

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 9. 2013 18:42
Reklama

Fanoušci strašidelných her nyní mají díky hororům Outlast a Amnesia žně, které by na PC a Macu mohly pokračovat i v příštím měsíci. 9. října totiž na sítích Good Old Games, Get Games a GamersGate (na Steamu můžete o zařazení hlasovat) vyjde psychologický thriller Montague's Mount, jenž připravuje jednočlenný irský tým Polypusher Studios.

Ve hře se coby člověk, jenž se ocitl na tajuplném a izolovaném irském ostrově, pokusíte zjistit, co se vlastně stalo. Vedle odhalení vašeho životního dobrodružství je jasným cílem útěk z ostrova a přežití. Základem hratelnosti prý bude prozkoumávání realisticky zpracovaného terénu a prostředí, kde objevíte prvky irského folklóru a také řešení puzzlů, čímž nám hra připomíná loňské indie překvapení Miasmata. Doufejme, že Montague's Mount nakonec dopadne ještě lépe.

Příslibem rozhodně je podpora Oculus Riftu. „O technologii Oculus Rift jsem poprvé slyšel v počátcích vývoje Montague's Mount a bylo mi hned jasné, že se pro mou hru skvěle hodí díky jejímu zaměření na objevování a napětí,” řekl vývojář Matt Clifton. Další zajímavosti pak přidává v komentovaném videu, kde uvidíte spoustu gameplay záběrů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama