cod-ghosts-a-prechod-mezi-generacemi
Novinka CoD: Ghosts a přechod mezi generacemi

CoD: Ghosts a přechod mezi generacemi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 9. 2013 13:43 1
Reklama

Activision přichází s detaily, jak bude fungovat upgrade Call of Duty: Ghosts z verze pro současná zařízení na konzole příští generace. Připomínáme, že už dříve jsme psali o přenositelnosti DLC. Detaily se týkají Xboxu 360 a Xbox One, Sony se však nechala slyšet, že chystají něco obdobného, ne-li rovnou stejného.

Pokud se rozhodnete, že si koupíte verzi pro Xbox 360, s chutí do toho, do posledního března roku 2014 pak máte čas za dodatečných 10 dolarů (v přepočtu tedy za necelé dvě stovky) dokoupit digitální kopii pro Xbox One a hrát tam. Druhou variantou je koupit si rovnou dvojlicenci – ta stojí dolarů sedmdesát a bude fungovat na stejném principu – nyní na Xbox 360, poté na Xbox One. Licence přitom bude vázána na hráčův gamertag.

Podobně přenositelný bude i season pass slibující za padesát dolarů čtyři balíčky map, musíte si jej však pořídit opět do 31. března.

Tak co, je toto lákavá nabídka, nebo vás snad nechávají duchové chladnými a raději pokukujete po omrzlinách v podobě Battlefieldu 4 běžícím na sexy Frostbitu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama