petice-za-pc-gta-nabira-na-obratkach
Novinka Petice za PC GTA nabírá na obrátkách

Petice za PC GTA nabírá na obrátkách

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 9. 2013 20:04 7
Reklama

Petice za PC verzi GTA V se s největší pravděpodobností dostane do kanceláří Rockstaru, neboť vytyčených půl milionu podpisů je již takřka na dosah. Mamutí vliv na tom v posledních dnech má samozřejmě čerstvé vydání verzí konzolových a plnící se youtube i další servery všech barev i velikostí – PCčkář zkrátka smutně kouká a nezbývá mu, než jen doufat.

Doufat, že se nejenom dočká, ale že se dočká i v rozumném čase a především v odpovídající kvalitě hodné této platformy. Připomínáme, že PC verze GTA IV vyšla až po osmi měsících a byla velmi zle optimalizována.

Petice za PC GTA nabírá na obrátkách
i Zdroj: Hrej.cz

Takže, pokud jste ještě nepodepsali a pokud si GTA V na PC přejete, vrhněte oko i pozornost na petici na serveru Change.org a přidejte své jméno k zástupu dalších.

Ostatně, Rockstar skrze ústa svého zakladatele Dana Housera nikdy PC verzi nevyloučil, což je jedině dobře a petice mu mimo jiné připomíná také fakt, že modovatelnost je to, co drží GTA v oblibě statisíců. Jenže mody, ty jsou na uzavřených platformách Sony a Microsoftu nemyslitelné. Rovněž připomínáme nedávný inzerát hledající PC vývojáře, který by se chtěl podílet na přenesení výjimečných her od Rockstaru na PC.

A doufat budeme společně, titul těchto kvalit si přeci to 1080p rozlišení i ostřejší textury zaslouží, co vy na to? ;)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama