simcity-asi-dostane-dlc-z-budoucnosti
Novinka SimCity asi dostane DLC z budoucnosti

SimCity asi dostane DLC z budoucnosti

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 9. 2013 16:57 1
Reklama

Maxis se po zpackaném startu SimCity snaží napravit reputaci této budovatelské strategie a postupně hru vylepšuje různými updaty a stahovatelnými přídavky. Zatím poslední DLC Red Cross Disaster Relief pak má dokonce charitativní rozměr, když rovnou 80% z výdělku (nebo minimálně sto tisíc dolarů) EA přepošle na účty stejnojmenné humanitární organizace.

Zajímavé úpravy ale hru zřejmě stále čekají. Maxis totiž na Facebooku slíbil, že za dva dny oznámí další plány o budoucností této značky. Podle informací několika komunitních serverů o SimCity by mohlo jít o hříčku s dalším plánovaným (a dosud oficiálně neodhaleným) rozšířením Cities of Tomorrow – to se totiž má zabývat městy budoucnosti.

„Hráči tak promění svá města do utopických světů poháněných čistými technologiemi nebo do korporátních metropolí naplňujících neukojitelný konzumerismus Simíků,“ píše se v uniklém newsletteru. Ve výstavbě by se měly objevit megamrakodrapy, které jsou třikrát tak vysoké jako současné mrakodrapy. Cena balíčku SimCity: Cities of Tomorrow by se však rovněž mohla vyšplhat vysoko, a to až na 30 dolarů, což rozhodně není málo. Více se dozvíme asi v pátek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama