carmageddon-se-objevi-na-steamu
Novinka Carmageddon se objeví na Steamu

Carmageddon se objeví na Steamu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

26. 9. 2013 21:42
Reklama

Aktualizováno: Hráči, kteří za Carmageddon: Reincarnation na Kickstarteru zaplatili více než 15 dolarů, se nakonec oproti původním plánům mohou těšit nejen na plnou verzi hry, ale i na všechny stahovatelné balíčky, které tvůrci přichystají po jejím oficiálním vydání.

„V průběhu dne jsme to probírali a došli k názoru, že komunita má pravdu. Takže jsme se rozhodli jednat a oznamujeme, že každý, kdo do vývoje vložil více než 15 dolarů, dostane kompletní balení hry. Získá tedy plnou finální verzi a VŠECHNA DLC, která KDY VYJDOU,“ přislíbil Jason Garber na stránkách Carmageddonu a my jeho rozhodnutí musíme pochválit.

Původní zpráva: Klasická arkádová závodní série Carmageddon, která proslula svou brutalitou, se už brzy vrátí. Nového dílu se nejprve dočkají uživatelé Steamu, a to prostřednictvím služby Steam Early Access, kde se hra objeví někdy v prvním čtvrtletí příštího roku. Přístup do ní se všemi updaty v následujících měsících pochopitelně získají i lidé, kteří do hry zainvestovali na Kickstarteru.

„Jsme rádi, že jsme dnes mohli oznámit termín vydání. Očekávání rostlo už od chvíle, kdy jsme na Carmageddona získali práva. Na hru čeká jak stávající komunita, tak noví fanoušci. Díky systému Early Access na Steamu budou moci hrát a zároveň nám dávat zpětnou vazbu při přípravách plné verze,“ řekl Jason Garber ze studia Stainless Games, které za Carmageddon: Reincarnation stojí.

S tímto vývojářem jsme vám v červnu přinesli vlastní rozhovor, a tak si jej můžete znovu přečíst. Na závěr pak připomínáme, že vedle PC se hra v příštím roce dostane také na PlayStation 4, Xbox One, Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama