chysta-se-nadejna-sci-fi-strategie
Novinka Chystá se nadějná sci-fi strategie

Chystá se nadějná sci-fi strategie

Marek Švrkala

Marek Švrkala

26. 9. 2013 18:55
Reklama

Společnost Focus Home Interactive dnes oznámila novou sci-fi real-time strategii Etherium, kterou připravuje francouzské studio Tindalos Interactive, známé díky nadprůměrné vesmírné strategii Stellar Impact. Etherium by se mělo držet u neznámé planety, která je zdrojem vzácného ethiera, a jejích měsíců. O cennou látku bojují tři odlišné frakce s vlastními technologiemi, speciálními schopnostmi a technologickými stromy.

Jedna z frakcí počasí může dokonce částečně ovládat, takže třeba využije toho, že při písečné bouři jednotky získají maskování. Další strana může využít jasnozřivost a konečně třetí zase špionáž. Hra nabídne jak nelineární single-playerovou kampaň, tak multiplayer pro čtyři hráče. Všechny mise by přitom měly těžit z rozličnosti prostředí, kdy se na jednotlivých kontinentech ocitnete v poušti, džungli, ale i v zemích ledu či souostrovích. Potom budete muset náležitě upravovat svou strategii.

Etherium vyjde v červnu příštího roku exkluzivně pro PC a vy se nyní můžete podívat na první obrázky. Díky nim je jasné, že se dočkáme i obřích bojových strojů.

Chystá se nadějná sci-fi strategie
i Zdroj: Hrej.cz
Chystá se nadějná sci-fi strategie
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama