treti-zaklinac-broji-proti-derave-pameti
Novinka Třetí Zaklínač brojí proti děravé paměti

Třetí Zaklínač brojí proti děravé paměti

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 9. 2013 20:56 2
Reklama

Jistě to znáte všichni, donesete si domů hru, tu v následném nadšení rozehrajete a pak náhle přijdou povinnosti a jiné potíže ve hraní bránící a uplyne týden či pět, vy se vrátíte ke hraní a najednou už nevíte, co se stalo. To v tom lepším případě, v tom horším dnes vinnou mnohdy neuvěřitelných cen jen zařadíte rozehranou hru mezi další do poličky „rozehrané“, kde se na ty předchozí již roky práší a tam postupně upadne v zapomnění kompletní.

Třetí Zaklínač  brojí proti děravé paměti
i Zdroj: Hrej.cz

Klasika, řekli si naší polští sousedé z CD Projektu Red a chystají se na to u třetího Zaklínače jít trochu jinak. Autoři chtějí hráče udržovat v pozornosti sérii animovaných příběhových knížek a flashbacků – to vše jen proto, aby byl hráč stále v centru dění složitého a větveného příběhu. A při vyřčení čísel se není co divit – CD Projekt se chlubí obsahem, který dosahuje pětatřiceti násobku druhého dílu. A z toho padá nejen čelist, ale i jakákoli ambice udržovat si společenský život.

Sám za sebe mohu jen dodat, že autory v tomto směru chválím a podporuji – Zaklínač 2 je totiž přesně tou časově náročnou hrou, kterou jsem odložil a ke které se vracím prakticky od vydání. Zatím marně. :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama