tvurci-lol-chystaji-karetni-hru
Novinka Tvůrci LoL chystají karetní hru

Tvůrci LoL chystají karetní hru

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 10. 2013 12:08
Reklama

Kreativita PR manažerů a marketingových oddělení nezná mezí a nejednou jsme už byli svědky "nečekaného úniku" informací o hrách, které měly být před světem ještě nějakou dobu v tajnosti. Indicie k tomu, zda šlo i v případě nahackování twitterového účtu Marca Merrilla (šéf Riot Games, League of Legends) o skutčný útok, nebo jen dobře promyšlenou kampaň, zatím nemáme, na konci by z toho ale mohli těžit hráči a to je dobře.

Tvůrci LoL chystají karetní hru
i Zdroj: Hrej.cz

První zpráva, kterou z Merrillova účtu poslal neznámý hacker, slibovala ukázku obrázku z karetní hry od Riot Games, která je údajně hotová, ale zatím se nedočkala svého vydání. Podmínkou pro zveřejnění obrázku bylo 50 re-tweetů inkriminované zprávy a úkol chtiví hráči splnili v podstatě ihned. S přihlédnutím k tomu, jaký humbuk vyvolal HeartHstone od Blizzardu, to není vůbec žádné překvapení, svět se proto dozvěděl o tom, že ona hra nese již dříve registrovaný název League of Legends: Supermacy. Na Merrillově účtu se pak v rychlém sledu objevila ještě informace o tom, že jde o samostatně stojící hru, že existují servery a funguje také herní klient. Celá eskapáda pak končí výhružkou, že pokud se sám Merrill neozve mailem, bude do světa vypuštěno přibližně 200 MB zbylého grafického materiálů včetně artworků z kartiček.

Tak se nakonec nestalo, ještě v tuto chvíli jsou ale k dohledání fragmenty grafické úpravy herních prvků, které jsou pravděpodobně autentické. Sám Marc Merrill pak zpětně potvrdil, že se do jeho Twitteru (a zřejmě i do podobně diletantsky "zabezpečených" úložišť či firemních serverů) kdosi naboural, ale že už je všechno v pořádku. Celou kauzu pak komentoval tím, že v Riot Games se stejně jako všude jinde pracuje na celé řádce věcí, které sice souvisí s League of Legends, ale nemusí spatřit světlo světa...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama