hawken-dostane-online-zebricky
Novinka Hawken dostane online žebříčky

Hawken dostane online žebříčky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 10. 2013 07:43
Reklama

Z posledního prohlášení studia Adhesive Games vyplývá, že autoři povedené akce s mechy, Hawkenu, plánují v brzké době vydat online žebříčky. Cílem takovéto akce je pak zpřístupnit hraní všem, jak kompetitivním hráčům, tak těm casual.

Až doposud totiž Hawken platil pouze za obyčejnou akci bez s rozumným minimem sociálních funkcí a zážitek byl optimalizován tak, aby mohl do hry naskočit kdokoli a začít se okamžitě bavit. A to teď půjde na chvíli stranou, neboť svého se mají dočkat právě soutěživí hráči. Tak to alespoň tvrdí designér hry, Chris Vance. A nejen to, vedle žebříčků individuálního postavení hráčů se zájemci dočkají také srovnání týmů a klanů.

A to je dobrá zpráva, co říkáte? Bereme sice s podivem, že se takto velká a rozsáhlá akce obešla bez srovnávání svých hráčů až do této doby, to nám však nebrání aktuální snahu autorů kvitovat. Dočkat bychom se všichni měli v průběhu listopadu. A nejenom toho, vedle zmíněných žebříčků přijde řada také na další a zatím blíže nespecifikované sociální funkce. Co dodat, tihle lidé zkrátka ví, jak se o svou hru starat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama