pripravte-se-na-konec-sveta-v-tropicu-4
Novinka Připravte se na konec světa v Tropicu 4

Připravte se na konec světa v Tropicu 4

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 10. 2013 13:08 1
Reklama

Od vydání skvěle hodnocené strategie Tropico 4 uplynuly už více než dva roky, přesto vydavatelství Kalypso a studio Haemimont Games nadále pokračují ve vydávání stahovatelného obsahu. Další DLC nazvané Apocalypse se tematicky jeví velice zajímavě, své ostrovany v něm totiž musíte připravit na hrozící apokalypsu. Studená válka se proměnila v pořádně horkou a jaderný konflikt je nevyhnutelný...

Vaším úkolem je zachránit co nejvíce lidí před vyhubením – prožijete však těžkou volbu v tom, komu dát při záchraně přednost. Ne každý se totiž vejde do jaderných krytů, které nově budete moci stavit. Vedle nové budovy tvůrci chystají také speciální oblek, jenž uvidíte v obrázcích, vlastnost obyvatel snižující potřebu jídla a misi nazvanou prozaicky How I learned to love the bomb.

DLC se na příslušných místech pro PC a Xbox 360 prodává za 3,99 eura. Zatím není jasné, zda tvůrci mají v rukávu ještě nějaký další nový stahovatelný obsah, nebo zda je DLC Apocalypse tím posledním balíčkem. Připomínáme však, že na příští rok už je ohlášen pátý díl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama