minecraft-jiz-brzy-ve-verzi-1-7
Novinka Minecraft již brzy ve verzi 1.7

Minecraft již brzy ve verzi 1.7

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 10. 2013 15:53 3
Reklama

Ačkoliv už zájem kolem fenoménu Minecraft není tak hmatatelný, jako byl ještě třeba před rokem, pořád jde o unikátní záležitost, kteorou denně hrají stovky tisíc lidí. A možná i ty miliony. Vývojáři z Mojang proto neustále vymýšlí nové věci a přidávají obsah ve svých velkých updatech. Ten, který posune hru na verzi 1.7 se už nezadržitelně blíží, připravte se proto na bohatou nadílku novinek, která se vám do hry vplíží už tento pátek.

Sami vývojáři označují update 1.7 za věc, která změní svět, všechny novinky jsou proto do hry implementovány s tímto záměrem. V první řadě se svého přepracování dočkají biomy, bude jich více, budou větší a přirozeněji poskládané. Do hry rovněž přibudou nové rostliny, bloky a specialitky například v podobě vitráží. Další věc, kterou hráči Minecraftu postrádali, byla možnost změnit velikost portálů, nyní se už nebudete muset držet předchozích rozměrů a uděláte si portál i pro "lichou" chodbu.

Ti z vás, kdo už zkouší snapshoty (pre-release verze), určitě už narazili na mapy. Ty si budete moci opatřit ve třech velikostech a věšet si je na zeď, případně se podle nich orientovat v terénu. Co se týče záležitostí v kódu, Mojang kompletně přepracoval multiplayerový kód, nabízí nové grafické možnosti a odstranil celou řádku bugů z předchozích verzí. Jednoduše řečeno, tohle bude velké!

Minecraft již brzy ve verzi 1.7
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama