Mojang integruje Twitch do Minecraftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mojang integruje Twitch do Minecraftu

Mojang integruje Twitch do Minecraftu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 11. 2013 01:44
Reklama

Na letošním ročníku Mineconu oznámili zástupci streamovací platformy Twitch partnerství s Mojangem, které by mělo vyústit v možnostech streamovat Minecraft přímo ze hry.

Nemohli si zřejmě vybrat lépe, protože Minecraft je stále velmi populární záležitostí a na YouTube nebo právě Twitch se denně streamuje obrovské kvantum hodin, na což upozorňuje i sám viceprezident Twitch.tv, Matthew DiPietro. "Neustále se zvyšující popularita [Minecraftu] ilustruje to, že lidé rádi sledují i jiné hry nežli ty určené pro eSport," říká DiPietro vědom si toho, že Twitch si vybírají organizátoři malých ale i superobřích eSport turnajů jako řešení internetového video pokrytí.

Od partnerství s Mojangem dle něj budou těžit jak hráči tak diváci, jedni dostanou potřebné nástroje k tomu, aby mohli streamovat přímo ze hry, ti druzí pak dostanou mnohem širší nabídku ke sledování. Datum, kdy by mělo k integraci platformy dojít zatím není známo, narozdíl od velkých updatů, na které komunita čeká mnohdy docela dlouho, by to ale nemuselo z obchodních důvodů tak dlouho trvat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama