Datadisk pro WoWko oficiálně potvrzen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Datadisk pro WoWko oficiálně potvrzen

Datadisk pro WoWko oficiálně potvrzen

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 11. 2013 21:03 4
Reklama

Pokud jste zprávy kolem chystaného datdisku Warlords of Draenor pro legendární MMORPG World of Warcraft sledovali pečlivě, můžete většinu informací považovat za skutečné. Chris Metzen z Blizzardu existenci datadisku potvrdil na právě zahájeném BlizzConu 2013 a přidal první detaily.

Warlords of Draenor přijde se zcela novým kontinentem, kam se budou muset hráči plavit proti toku času, zvyší maximální úroveň na hodnotu 100 a graficky vylepší stávající třídy postav. To jsou základní pilíře vylepšení, které ale přichází i proto, aby uvedlo do světa World of Warcraftu úplně nové hráče. Metzen vysvětlil, že se na scénu vrátí ta nejdrsnější monstra z historie Warcraftu a znovu se pokusí zahýbat dějinami. Jmenovitě půjde například o Blackhanda, Ner'zhula nebo Grommashe Hellscreama, kteří se ve stovkách nových questů objeví jako bossové a budete s nimi muset opět změřit síly.

Aby byla hra opravdu přístupná všem, dostanete možnost jednu vaší postavu instantně posunout na úroveň 90, abyste se mohli pustit do nového obsahu a na nikoho se neohlížet. Dalším vylepšením pak bude i možnost najmout si NPC společníka, který bude dělat všechny ty neoblíbenné činnosti jako vracení se k zadavatelům questu po jeho splnění, nebo sbírání nejrůznějších věcí. Navrch pak vývojáři přidávají možnost upravit si své příbytky, což je sice spíše kosmetická záležitost, ale některé hráče určitě potěší.

O datu vydání se přirozeně mlčí, snad se s ním ale vývojáři nebudou tajit příliš dlouho... I když, v případě Blizzardu to je beztak jen zbožné přání.

Sledujte i nadále náš speciál z BlizzConu 2013 s pravidelnými aktualizacemi až do skončení akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama