Morhaime mluví o budoucích plánech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Morhaime mluví o budoucích plánech

Morhaime mluví o budoucích plánech

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 11. 2013 23:52 1
Reklama

Necelý den po oficiálním odhalení expanze Warlords of Draenor pro World of Warcraft, mluvil Mike Morhaime o dalších plánech do budoucna.

Co se týká legendárního MMO, potěšil spoustu hráčů, protože slíbil, že budou WoW podporovat do té doby, dokud tu bude dostatečně fanoušků. Jistě, hranici si nakonec určí v Blizzardu sami, faktem ale je, že vývojáři už nyní zvažují sedmé rozšíření, což se může zdát po slovech o definitivní válce proti orkům jako nečekaně pozitivní informace.

Druhým stěžejním bodem jeho panelové diskuze byla samozřejmě i čerstvě oznámená MOBA Heroes of the Storm, která se v podstat přes noc stala tím největším lákadlem, které současné portfolio Blizzardu nabízí. Morhaime potvrdil důležitost hry prohlášením, že na ní dělají jen ti nejzkušenější vývojáři v týmu a hráčům rovněž slíbil vysokou míru přístupnosti. Což ale na druhou stranu podle jeho slov neznamená, že by hra byla snadná, její týmová orientace a pokročilé elementy z ní udělají i potravu pro zkušené MOBAře.

Poslední informace, která by vás rozhodně měla zajímat, se týká chystaného filmu na motivy World of Warcraft. Chystáme podrobnosti, už nyní ale můžeme prozradit, že film bude uveden do kin v prosinci 2015.

Sledujte i nadále náš speciál z BlizzConu 2013 s pravidelnými aktualizacemi až do skončení akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama