Přes 5 milionů hráčů ve War Thunder
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přes 5 milionů hráčů ve War Thunder

Přes 5 milionů hráčů ve War Thunder

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 11. 2013 09:38 2
Reklama

Vývojáři z ruského Gaijin Entertainment v těchto dnech slaví první výročí od vypuštění své letecké F2P akční hry do světa. Za jediný rok se podařilo hře, která vsází na zábavné souboje v oblacích, přilákat přes 5 milionů hráčů, přidat desítky nových letadel, módů a vylepšení. War Thunder se také stal první ruskou hrou, která vyjde na PS4 a next-genové konzole vůbec.

Na oslavu výročí a překročení milníku 5 milionů vydal Gaijin oznámení, že pro všechny současné hráče otevírá víkendové Zlaté bitvy, během kterých mohou získat vyšší počty zlatých orlů, herní měny. Příští Zlatá bitva proběhne 17. listopadu nadvakrát, aby pokryla hráče z různých časových zón. Všichni fanoušci leteckých soubojů by si však měli poznamenat datum 24. listopadu, kdy proběhne speciální event, dle slov vývojářů jaký jsme doposud neviděli.

War Thunder zažívá v posledním půl roce boom, jen od března se počet hráčů zpětinásobil. Hra je kromě PC a PS4 také ve vývoji pro Mac a vývojáři pilně pracují na podpoře Oculus Rift. My jsme hře věnovali hodinový Let's Play, který můžete nalézt zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama