Patch do Rome 2 přináší inteligenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch do Rome 2 přináší inteligenci

Patch do Rome 2 přináší inteligenci

Ondřej Švára

Ondřej Švára

21. 11. 2013 16:13
Reklama

Total War: Rome 2 si vysloužilo oslavné i kritické recenze. Ten první druh velebil špičkovou hratelnost i obsah, ten druhý vyplísnil technickou labilitu programu i špatnou umělou inteligenci. Možná, že aspoň něco z toho bude opět trochu opraveno v novém patchi, který Creative Assembly aktuálně vydávají.

Již sedmá záplata slibuje zatím největší změny v gameplayi od doby, kdy Rome vyšlo. Tvrdí to Creative, ale my to nebudeme komentovat. Udělejte si vlastní obrázek vzhledem k osobním zkušenostem se hrou.

Každopádně v řeči suchých faktů přináší patch zvýšení frameratu i jeho stability a to především na high-endových sestavách, kde hra podle častých nářků v diskuzích fungovala opravdu nepatřičně špatně.

Vylepšit by se měla i zmíněná umělá inteligence a chování armád v poli. Zejména pak při obléhacích bitvách - útočná armáda by měla být nyní mnohem aktivnější. Patch také poprvé přináší nové vybalancování určitých jednotek.

Celkový seznam oprav najdete zde. Pokud máte hru koupenou přes Steam, měl by se vám patch stáhnout a přihlásit automaticky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama