Alfa verze Divinity odstartuje do Vánoc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alfa verze Divinity odstartuje do Vánoc

Alfa verze Divinity odstartuje do Vánoc

Marek Švrkala

Marek Švrkala

29. 11. 2013 17:18
Reklama

Fantasy RPG Divinity: Original Sin původně už mělo být na trhu, nakonec ale nabralo zpoždění, a tak se vydání dočká až na konci února příštího roku. Pokud jste však na hru přispěli na Kickstarteru, budete si už brzy moci vyzkoušet alespoň alfa verzi.

Přístup do ní nakonec získají všichni přispěvovatelé, tedy i ti, kteří za klíč nezaplatili vyšší částku. „Rozhodli jsme se tak před několika týdny, jelikož jsme si uvědomili, že to hře pomůže. Pokud jste zaplatili více právě kvůli přístupu do alfy či bety, můžete očekávat refundaci. Doufám, že pochopíte naši snahu zmaximalizovat počet hrajících lidí, protože díky tomu budeme moci co nejlépe vyvážit všechny odlišné předměty, kouzla, schopnosti a příšery,“ píše se v příspěvku na Kickstarteru.

Alfa verze by se zpožděním měla odstartovat do Vánoc. „Musíme ještě vyřešit několik věcí, takže vás znovu žádáme o trochu trpělivosti. Pilně pracujeme na tom, abychom všechno zvládli před Vánocemi,“ upřesnili tvůrci ze studia Larian. Ti také připravili nové video, v němž dnešní novinky oznamují se vší parádou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama