Total War: Rome 2 zamíří mezi Galy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total War: Rome 2 zamíří mezi Galy

Total War: Rome 2 zamíří mezi Galy

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 12. 2013 17:20 3
Reklama

Po sérii nejrůznějších obsahových balíčků a oprav, které alespoň částečně řeší takového ptákoviny, se Total War: Rome II připravuje na vydání prvního velkého datadisku. Zamíříte v něm, kam jinam, než mezi Galy, kteří ale na vás určitě nevyrukují s kouzelným lektvarem a dvojicí rozverných copatců.

Datadisk ponese název Ceasar in Gaul, což by ještě pořád mohlo evokovat další pokračování Asterixe a Obelixe, vzhledem k realistickému směřování hry na vás ale čekají historické bitvy a doufejme že i správné reálie. Vývojáři slibují, že v nové kampani zavítáte do 18 provincií v Gálii a na jižním pobřeží Británie. Kampaň se bude odehrávat v letech 58-51 př. n. l, a hráči si budou moci užít 24 kol v rámci jednoho roku, kdy se bude viditelně měnit ráz krajiny v závislosti na měnící se roční době. Datadisk bude hratelný za Řím i za Galy, ve druhém případě se ale připravte na zvyšující se obtížnost tak, jak rostl tlak ze strany Říma i ve skutečnosti.

Nejpříjemnější zpráva je, že expanze vyjde už příští čtvrtek, 12. prosince a vývojáři za ni budou požadovat 15 euro. Recenzi datadisku, případně živou hodinu hraní do našeho programu samozřejmě zařadíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama