South Park v Austrálii bez sondy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka South Park v Austrálii bez sondy

South Park v Austrálii bez sondy

Erik Omar

Erik Omar

19. 12. 2013 10:17 2
Reklama

RPG South Park: The Stick Of Truth se v Austrálii dočká cenzurního zásahu. Konkrétně se jedná o scénu, kdy je dítěti instalována mimozemská anální sonda ve tvaru robertka.

Tvůrci South Parku Matt Stone a Trey Parker jsou na různé předělávání svých děl z důvodu nespokojenosti cenzury zvyklí. Jejich úžasnou schopností však je, předělat zakázanou scénku do ještě vtipnější a obscénnější podoby. A samozřejmě se jim to povedlo i v případě australské verze The Stick of Truth. Scénku s anální sondou - která byla australskou radou odmítnuta ve všech grafických verzích (v jedné byl např. změněn tvar sondy tak, aby nepřipomínal robertka) - se rozhodli nahradit textem. Na hráče v Austrálii tak namísto grafického znázornění čekají pouze hlášky jako: "Mimozemšťané násilně sondují tvůj konečník za pomocí sondy ve tvaru robertka" nebo "a anální sonda ho penetrovala znovu a znovu." To vše s obrázkem smějící se Koaly na pozadí a dokážeme si tipnout vážným přednesem ve stylu vypravěče dokumentů od BBC.

Austrálie v nedávné době odsouhlasila rating pro dospělé, ovšem i tak některé hry musí nadále cenzurovat svůj obsah. Na anální sondy jsou pak v australské ratingové radě doslova vysazení. Ostatně právě kvůli mimozemské anální sondě bylo v Austrálii cenzurováno i Saints Row 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama