Dark Souls 2 asi nebude mít DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dark Souls 2 asi nebude mít DLC

Dark Souls 2 asi nebude mít DLC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 12. 2013 09:34
Reklama

Vývoj pokračování hardcore RPG Dark Souls už vrcholí, vždyť druhý díl by měl vyjít v březnu příštího roku. Vývojáři japonského studia From Software nyní poskytli rozhovor magazínu Edge, kde odhalili, že hru neplánují rozšiřovat stahovatelnými balíčky.

„Neočekáváme, že Dark Souls 2 bude mít nějaký dodatečný stahovatelný obsah, protože chceme přinést úplný zážitek už fanouškům, kteří si hru pořídí hned první den. Ano, dělali jsme doplňkový obsah pro první díl, obecně ale o DLC pro dvojku ani nepřemýšlíme. Kupte si ji a budete mít tolik zábavy jako kdokoli jiný,“ prohlásil producent Takeshi Miyazoe.

Ten má potěšující zprávu nejen pro odpůrce DLC, ale i pro všechny PCčkáře, kteří možná vzpomínají na nedokonalý port prvního dílu na PC. U dvojky prý žádné větší mouchy nehrozí. „Poučili jsme se. Dark Souls II vyvíjíme na PC od samého počátku. Uvědomujeme si, co PC hry obvykle vyžadují a můžeme vás ujistit, že PC verze Dark Souls II přinese PC hráčům dobrý zážitek,“ uzavřel Miyazoe.

Pokud vás zajímají informace o herní náplni, přečtěte si dojmy z betaverze, kterou si zahrál Petr Strecker. Ten Dark Souls II označil za „supertěžkou staromilskou akci, které ale nechybí přehlednost moderních titulů“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama