Datadisk Diabla III vyjde v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Datadisk Diabla III vyjde v březnu

Datadisk Diabla III vyjde v březnu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 12. 2013 10:45
Reklama

Pokud hrajete Diablo 3, určitě si ve svém diáři poznamenejte 25. březen 2014. V tento den se totiž začne pro PC a Mac prodávat datadisk Diablo III: Reaper of Souls. V souvislosti s ním také vyjde bezplatný update, který upraví například systém lootu. V tiskové zprávě to oznámil přímo Blizzard.

„S Reaper of Souls přeneseme Diablo III zpátky k jeho temnějším kořenům a umožníme hráčům, aby hru prožívali novým způsobem. Spolu s přidáním nového charakteru, aktu a spousty náhodného obsahu otevíráme svět tak, aby hráči mohli volně prozkoumávat hru, jak se jím líbí – a to ať už následují příběhovou linku, nebo se volně prochází světem Sanctuary,“ uvedl šéf Blizzardu Mike Morhaime, a tak upozornil na nový mód Adventure, v němž budete moci svět volně procházet.

Známy už jsou také ceny, za než datadisk půjde do prodeje. A ty rozhodně nejsou malé. Standardní edice, která bude v prodeji jak v klasických obchodech, tak v těch digitálních, by měla stát 40 dolarů (u nás zřejmě 999 Kč). Digitální deluxe edice bude o 20 dolarů dražší, za což zájemci získají několik in-game bonusů – kupříkladu exkluzivní helmy, zbraně či společníka. Za 80 dolarů by se pak měla prodávat fyzická sběratelská edice s knížečkou, DVD a podložkou pod myš.

Více se o herních novinkách v Diablu III: Reaper of Souls dozvíte v našich nedávných dojmech z betaverze. Pořídíte si datadisk za tuto cenu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama