Co se to stalo s mladou Larou Croft?!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co se to stalo s mladou Larou Croft?!

Co se to stalo s mladou Larou Croft?!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 1. 2014 17:53 11
Reklama

Pokud vás na začátku loňského roku zaujal restart jedné z nejklasičtějších značek - Tomb Raider - pak pravděpodobně víte o tom, že vývojáři z Crystal Dynamics chystají Definitive Edition, v rámci které se mladá Lara Croft podívá i na konzoli PS4. Očekáváme spoustu drobných vylepšení, ale na plastickou operaci bychom si tedy určitě netipnuli.

Bohužel, jak je patrné z obrázku, který se objevil v patřičné diskuzi na portálu NeoGAF, Lara dostala opravdu výrazný facelift, což naznačoval i trailer poprvé zveřejněný během předávání cen VGX. Až nyní ale máme možnost podívat se na tvář zblízka a zhodnotit změny, které grafici provedli, producent Scot Amos pak odpovídá na palčivou otázku, proč: "Začali jsme s myšlenkou vylepšit pouze pokožku a přidat pár polygonů navíc, jakmile jsme ale začali zjišťovat možnosti hardwaru, usoudili jsme, že si Lara zaslouží mnohem větší pozornost." Následně proto byli osloveni grafici zodpovědní za původní vzhled a dostali jej za úkol přepracovat.

Z našeho pohledu jsou změny až příliš radikální a všechny rysy, díky kterým vypadala Lara realisticky, v podstatě zanikají. Napumpované rty, zvětšné oči, zakulacený nos... Ať už náš názor sdílíte, či nikoliv, ještě se sluší dodat, že v Crystal Dynamics se hodlají od nového vzhledu odpíchnout i pro všechny nadcházející next-genové díly série.

Co se to stalo s mladou Larou Croft?!
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama