Squeeinx ruší vývoj nového Hitmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Squeeinx ruší vývoj nového Hitmana

Squeeinx ruší vývoj nového Hitmana

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 1. 2014 15:09 3
Reklama

Vývojáři z montrealské pobočky Square Enix, kteří v těchto dnech dokončují restart série Thief, nepotěšili se začátkem týdne fanoušky série Hitman. Oznámili totiž, že s přihlédnutím ke změně politiky a orientaci na mobilní platformy ruší vývoj dalšího dílu s plešatým zabijákem.

Ten sice nebyl nikdy oficiálně oznámen, o jeho přípravách se však mluvilo už od konce roku 2011 a mělo jít o první hru od Square Enix Montreal. Zároveň se počítalo s tím, že se Square Enix bude ve vývoji velkých dílů střídat s IO Interactive, od čehož si mnozí slibovali zažehnutí rychlejšího vývojového cyklu.

Realita je však úplně opačná a je otázkou, za jak dlouho, a zda vůbec, budou chtít v IO ve vývoji pokračovat. Dosud poslední díl - Absolution - nedopadl zle a navázat by na něj určitě šlo, je však možné, že si na další díl počkáme i několik let, neboť informace o tom, že v IO další díl chystají, nebyly dosud blíže upřesněny a jsou už pár měsíců staré.

Aby zpráva nebyla pro skalní příznivce tak zdrcující, ozývají se ze Squeenixu zprávy o tom, že je v přípravě Android/iOS hra s Hitmanem, jestli jde o dostatečnou náhradu už je na každém z nás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama