Star Citizen vybral 36 milionů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Citizen vybral 36 milionů

Star Citizen vybral 36 milionů

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 1. 2014 08:39 16
Reklama

Neutuchající zájem o vesmírný simulátor Star Citizen od tvůrce Wing Commandera, Chrise Robertse, stále přináší finance na konto Cloud Imperium Game a tím stále rozšiřuje obsah chystané hry. Ačkoliv Kickstarterová kampaň skončila již před rokem, vývojáři nechali fanouškům a potenciálním hráčům možnost přispívat na vývoj titulu a na daných hodnotách si pro ně přichystali nový obsah.

36 milionů dolarů do hry přidalo soustavu Tamsa, která se ve hře bude nacházet na okraji vesmírného prostoru Banu. Obří hvězda v Tamse se zhroutila do sebe a vytvořila tak černo díru, okolo které, daleko za hranicí horizontu události rotují už jen dvě planety, jeden plynný obr a druhá pustá.

Společně s odhalením nového systému Cloud Imperium Games představili nový cíl posazený na 38 milionů dolarů. Jeho dosažení odemkne systém Cano se čtyřmi planetami, z čehož jedna je kompletně pokryta vodou, která na severní polokouli zamrzá a vytváří tak místo pro přistávání.

Star Citizen začal jako menší projekt, který ale během své existence vyrostl do obřích rozměrů. Superúspěšná kampaň dovolila vývojářům do hry přidat nový obsah a s vyhlídkou vydání na začátku příštího roku můžeme čekat ještě dosažení několika finančních cílů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama