Licence na LOTRO byla prodloužena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Licence na LOTRO byla prodloužena

Licence na LOTRO byla prodloužena

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 1. 2014 11:32 5
Reklama

Vývojáři z Turbine dnešním prohlášením uklidnili hráče, kteří tráví svůj volný čas ve světě Lord of the Rings Online. Obnovili totiž licenci do roku 2017, což znamená, že servery nebude nutné předčasně vypínat kvůli nesronvalostem spojeným právě s povolením užívat reálie slavné knižní série.

Že nejde o žádnou záchranu na poslední chvíli znovu upozorňoval komunitní manažer hry s přezdívkou Sapience na oficiálním diskuzním fóru: "Už v červenci 2013 jsme řekli, že hodláme podporovat LOTRO po spoustu dalších let. Chtěl bych, aby bylo v tomto tématu jasno a vyhnuli jsme se případným nedorozuměním. Licence byla obnovena."

Podíváme-li se do historie, o datech vypršení a případného prodloužení licence s Tolkien Enterprises se mluvilo už v roce 2008, nejde proto o nic překvapivého a celé diskuzní vlákno se nese v poměrně ironickém duchu. Faktem navíc zůstává, že licence ještě nemusí znamenat neustálý provoz hry a už vůbec ne trvalý vývoj. Nesmíme ale Turbine křivdit, zatím poslední datadisk je poměrně čerstvý - Helm's Deep vyšlo koncem loňského roku a je velmi pravděpodobné, že bychom se i v tomto roce mohli dočkat dalšího, byť zatím nebylo nic konkrétního potvrzeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama