Samostatné DayZ již prodalo milion kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Samostatné DayZ již prodalo milion kopií

Samostatné DayZ již prodalo milion kopií

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 1. 2014 09:25 3
Reklama

O obřím úspěchu původního DayZ jsme vás již informovali několikrát, kdo by ale čekal, že s vydáním samostatné verze začne zájem upadat, zle by se mýlil. Před necelými dvěma týdny jsme psali o tom, že se alfaverze hry na Steam prodalo již na 700 tisíc kusů, dnes však máme hlášení o další překonané metě.

Tou je šest cifer a první překonaný milion – úspěch na nehotovou hru více než solidní. Této mety dosáhli vývojáři již čtyři týdny po vydání hry (a za 24 hodni po vydání hry prodeje překonaly 172 tisíc kopií). Dean Hall má k podobnému úspěchu jediný komentář – jedná se nejen o výrazný úspěch, ale především také o ránu pro tradiční vydavatelský model. O úspěchu informoval jak sám Dean Hall, tak také Marek Španěl skrze svůj Twitter účet.

A co vy, už jste se rozhodli naskočit a přidat se v boji o přežití ke statisícům dalším? Nebo snad plánujete počkat, až bude k dispozici pozdější build hry? Abychom se vůbec v dohledné době dočkali – připomínáme totiž, že titul se nedočká betaverze dříve, než ke konci letošního roku. Finální verze, ta je zatím ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama