Tomb Raider se chlubí PS4 verzí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tomb Raider se chlubí PS4 verzí

Tomb Raider se chlubí PS4 verzí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 1. 2014 11:16 5
Reklama

Tomb Raider z minulého roku se dočká vydání i na konzole příští generace – majitelé PlayStation 4 i Xbox One se tedy mohou těšit na to, že o omlazenou Laru nepřijdou. A zkrátka nepřijde ani nabušený hardware těchto konzolí – hra se dočká řádného předělání grafické stránky tak, aby mohla být řeč o skutečném next-genu

Tedy pokud se nejedná o plané sliby. Přesvědčit se o realitě takových tvrzení se můžete v následujícím videu. V tom si redaktoři IGN vzali obě verze na paškál a koukli se na ně v detailu. Konkrétně se jedná o verze pro PlayStation 3 a PlayStation 4, druhá zmiňovaná pak konkrétně obsahuje lepší světelné efekty, ostřejší textury a samozřejmostí je i vylepšená Lařina kštice – ta využívala technologie TreesFX doposud pouze na PC. O pozadí vývoje pak ve videu hovoří Scot Amos, výkonný producent hry.

Sledujte a sdílejte své názory – je toto ten next-gen, který všichni očekáváme? Byli byste ochotni si takovou Laru zaplatit ještě jednou? Nebo se snad jen šibalsky pousmíváte z pozice hardwarem dobře vybaveného PC hráče?

Připomínáme, že Tomb Raider: Definitive Edition vyjde na konci tohoto měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama