Designérka Portalu chystá hru pro Ouyu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Designérka Portalu chystá hru pro Ouyu

Designérka Portalu chystá hru pro Ouyu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 1. 2014 13:49
Reklama

Majitelé konzole Ouya možná brzy získají další dobré krmení pro svou mašinu. Studio Airtight Games, které můžete znát díky skvělé logické hříčce Quantum Conundrum, totiž oznámilo, že rytmický free-to-play roguelike Soul Fjord vyjde exkluzivně pro toto Androidem poháněné zařízení 28. ledna.

Hra, kterou stejně jako Quantum Conundrum připravovala hlavní designérka Portalu Kim Swiftová, je náhodně generovaným roguelikem využívajícím prvky rytmických her. Soul Fjord zároveň míchá fantasy elementy severské mytologie s funkem a soulem sedmdesátých let.

Nepřekvapí tak, že hráči budou ovládat vikingského hrdinu Magnuse Jonese, který chce být stejně skvělý jako jeho obří afro účes. Přitom musí zachránit svět před jeho koncem označovaným v severské mytologii jako Ragnarok a vyřadit spoustu nepřátel tanečními kroky. Do jaké míry bude při hraní vyžadováno nakupování předmětů v herním obchůdku zatím není jasné, více se ale možná časem dozvíme na webových stránkách.

Hra je tedy hodně zaměřená na hudbu, a proto se určitě podívejte na poslední vývojářský deníček, který se věnuje právě hudební složce. Stará se o ní Austin Wintory, jenž je známý díky soundtrackům pro Journey a The Banner Saga, takže by opět mohlo jít o příjemný zážitek pro naše uši.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama