Zaklínač 3 bude mít české titulky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač 3 bude mít české titulky

Zaklínač 3 bude mít české titulky

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 1. 2014 14:24 10
Reklama

Očekávané RPG Zaklínač 3: Divoký hon v České republice, na Slovensku a v Maďarsku vydá společnost Cenega Czech. Potěšující zprávou přitom je, že hra polského studia CD Projekt RED vyjde v češtině, a to na všech platformách.

Na české titulky se tak mohou těšit jak PCčkáři, tak hráči, kteří si dobrodružství šedovlasého zaklínače Geralta pořídí na konzolích Xbox One nebo PlayStation 4

„Jsme velmi rádi, že se nám podařilo získat důvěru studia CD Projekt RED a bude nám umožněno tuto nesmírně očekávanou hru uvést na trh v našem regionu. Jsme přesvědčeni, že členové našeho týmu, kteří měli možnost s touto sérií pracovat již dříve, výrazně podpoří marketing i distribuci Zaklínače 3,“ řekl šéf marketingového oddělení Cenegy Czech Chalid Himmat.

Vydavatelství zatím neoznámilo, zda budou podobně jako u prvních dvou dílů, které vydával konkurenční Comgad, i v případě trojky připraveny různé atraktivní sběratelské edice. Vydání Zaklínače 3, jenž slibuje více než 100 hodin herní doby a obrovský herní svět, bychom se měli dočkat někdy v letošním roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama