StarCraft II dostává nadupaný patch 2.1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka StarCraft II dostává nadupaný patch 2.1

StarCraft II dostává nadupaný patch 2.1

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 1. 2014 07:49
Reklama

Veřejný test nového obsahu v připravovaném patchi 2.1 byl ukončen a spousta novinek, které do hry přináší, by se v průběhu tohoto týdne měla postupně zpřístupnit všem hráčům. Pojďme se podívat na nejzajímavější prvky, které se do SC2 patchem přidají:

Arcade mode je nyní přístupný celý i F2P hráčům. Takto mají všichni zájemci přístup k modifikovaným verzím StarCraftu II jako Angry Angry Templar, Tower Defense Tycoon, Pimp My Footman a stovkám dalších.

Do hry jsou přidány Extension Mods - systém přidávání určitých pravidel do jakékoliv mapy ve hře. To, co hráči asi znají pod pojmem "mutators", zde může například ovlivnit jaké jednotky budou daní hráči moci produkovat či rozpohybovat krystaly.

Společně s tím jsou v bezplatné Starter Edition zpřístupněny všechny rasy pro Custom Games, tedy nerankované zápasy s přáteli nebo proti AI.

Hráči nyní budou moci naplánovat události, například souboje s přáteli v rámci skupiny nebo klanu, skrze herní kalendář a plánovač. Ostatně skupiny a klany s patchem 2.1 si mohou zvolit úplně vlastní ikonu a decal, symbol, který se promítne kolem jejich základny a na některých jednotkách

Poslední velkou novinkou je přidání re-masterovaného soundtracku z StarCraft a StarCraft: Brood Wars.

Na kompletní výpis novinek se podívejte do oficiálního patch logu a pokud jste StarCraft II ještě nezkusili a přitom vás sci-fi RTS láká, možná je právě teď nejlepší čas se do hry pustit třeba i skrze nově rozšířenou Starter Edition zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama