UPDATE: Císařská edice TES: Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Císařská edice TES: Online

UPDATE: Císařská edice TES: Online

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 1. 2014 11:05 6
Reklama

Ačkoliv se MMO The Elder Scrolls Online ke svému vydání teprve blíží, začíná se už mluvit o tom, co by mohli hráči dostat jako bonus ke speciálním edicím. Jednu takovou nepřímo odhalil obchod Amazon, který uvedl detaily o PS4 Imperial Edition pro všechny, kdo to myslí s TESO opravdu vážně.

UPDATE

Vývojáři z Bethesdy v průběhu dne potvrdili pravost uniklých informací a zveřejnili cenu, za kterou se Imperial Edice bude prodávat. Věřte, nebo ne, 90 liber se nám nezdá jako přemrštěná cena, vezemete-li v potaz níže zmiňovanou sošku a další bonusy. Vedle téhle speciální edice ale samozřejmě bude k dispozici i standardní za obvyklou cenu 50 liber / 60 dolarů. TESO vychází 4. dubna na PC, v červnu pak tuto verzi doprovodí i PS4 a XOne port s tím, že ke hraní online budete muset na všech platformách platit měsíční poplatky ve výši cca 300 Kč. Na Xboxu si ještě připočítejte nutnost Gold účtu.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Obrázku s detaily o dárcích k Císařské edici si všimnul jeden ze zákazníků Amazonu, když se poohlížel po GOTY verzi Dishonored. Jako doprovodný obrázek však byl u plíživé akce z viktoriánského prostředí omylem přiložen promo materiál k TESO slibující zejména 25centimetrovou sošku daedrického prince Molaga Bala, dále knihu - Průvodce po Tamrielu, mapu kontinentu, steelbox pro vaší hru a další, dále už "jen" digitální bonusy přímo do hry.

Vývojáři z Bethesdy se k obrázku zatím nevyjádřili, není však důvod myslet si, že jde o řízený podvrh a vtípek ze strany Amazonu. Buď jak buď, podstatná je samotná hra, do které se  vypravíme už v pátek v dalším kole betatestu a přineseme vám první dojmy včetně vlastních obrázků a/nebo videí.

UPDATE: Císařská edice TES: Online
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama