Slim verze PS Vity míří do Evropy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Slim verze PS Vity míří do Evropy

Slim verze PS Vity míří do Evropy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 1. 2014 21:58 5
Reklama

Hráči ve Velké Británii a zřejmě i v pevninské Evropě si zanedlouho budou moci pořídit menší verzi handheldu PlayStation Vita, který se v Japonsku prodává v několika barevných variantách už od října loňského roku.

Model PCH-2000 je o 20 % užší a o 15 % lehčí, má LED displej, mikro USB port, interní paměť 1 GB, zaoblenější rohy a výkonnější baterii, která prý vydrží o hodinu déle. Celkem tak tato výkonná herní mašinka nabídne zhruba 6 hodin hraní bez nabíjení. Barevná varianta zřejmě bude na rozdíl Japonska pouze jedna - černá. 

Slim model se v Anglii začne prodávat 7. února, a to za zhruba 180 britských liber (asi 6000 Kč). Menší verze by postupně v prodeji měla nahradit původní model. Kdy se inovovaný handheld Sony dostane i na náš trh a za jakou cenu, zatím jasné není, pochopitelně vás ale budeme informovat.

Druhou novinkou kolem Vity pak je celoevropský PS Vita Indie Game Mega Pack. Balíček 10 nezávislých hitů, mezi nimiž nechybí Hotline Miami, Thomas Was Alone nebo Limbo, se začne prodávat digitálně i klasicky někdy v únoru, a to za 25 euro. Alternativou pro nové kupující je bundle s Vitou za 200 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama