Elder Scrolls Online ukazuje CGI video
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elder Scrolls Online ukazuje CGI video

Elder Scrolls Online ukazuje CGI video

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 2. 2014 15:19 12
Reklama

The Elder Scrolls Online je již za dveřmi, a to je přesně ten pravý čas na to, začít hráče stále častěji a častěji masírovat tím, co nás čeká a nemine. Po nedávném představení císařské edice hry pro vás máme další informační nášup, tentokráte však v podobě videa.

Císařská edice byla představená v rámci platformy PS4, dočká se však dalších edic, současné video však našeptává, že je to právě PlayStation 4, jež mají v Bethesdě tak rádi. Aktuální ukázka nepředvádí sice žádné záběry ze hry – jde pouze o CGI animaci – ale ukazuje nám ne zrovna radostný příchod potvor z hlubin fantazie vývojářů. Sledujte a sdílejte svůj názor na tento titul – může podle vás původně asociální Tamriel náhle fungovat jako zem, kde se budou ve velkém potkávat živí hráči?

Připomeňme také, že The Elder Scrolls Online vychází 4. Dubna na PC a Mac, v červnu pak na Xbox One a také na PlayStation 4. Někde se základními poplatky, jinde dokonce s dvojitými. A je-li vám to čekání až příliš dlouhé, zkraťte si jej našimi prvními dojmy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama