HB Sida Meiera láká nejen na Civky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka HB Sida Meiera láká nejen na Civky

HB Sida Meiera láká nejen na Civky

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 2. 2014 08:44 6
Reklama

Další spojení výhodných balíčku Humble Bundle s velkým jménem tentokrát potěší příznivce strategií válečných i budovatelských. Model "zaplať kolik chceš" zájemcům přinese pět skvělých her a klasicky k nim při určité zaplacené částce přidá další.

V základní nabídce naleznete milovanou Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition, tedy edici s oběma datadisky, jejího předchůdce Sid Meier's Civilization III Complete pro opravdové civilizační historiky, milostný dopis všem mašinfýrům a vlakovým tycoonům Sid Meier's Railroads!, a také Meierův nejnovější počin - strategické přestřelky v oblacích Sid Meier's Ace Patrol společně s datadiskem Pacific Skies.

Překonání průměrné ceny (momentálně zhruba 165 Kč) dá hráčům pomyslné klíčky k obecně přístupnější Civilization V a jejímu prvnímu datadisku Gods & Kings, zaplacení více jak $15 (300 Kč) pak také k loňskému Brave New World.

Inu, kmotr Humble Bundle opět učinil nabídku, která se nedá odmítnout. Pokud však ještě váháte, máte zhurba dva týdny na rozmyšlení - poté nabídka balíčku bude ukončena. Nás by však zajímalo, zda se během následujících dní mezi hrami ukážou i takové skvosty jako Sid Meier's SimGolf nebo Sid Meier's Pirates!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama