Letošní CoD chystá Sledgehammer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letošní CoD chystá Sledgehammer

Letošní CoD chystá Sledgehammer

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 2. 2014 10:31 4
Reklama

Série Call of Duty se dosud připravovala v dvouletém vývojářské cyklu, nyní se ovšem změní na tříletý. Oznámil to šéf Activision Publishing Eric Hirshberg ve zprávě pro investory. Nebojte se, o Call of Duty ale každý rok nepřijdete. Dosavadní studia Treyarch a Infinity Ward totiž doplní Sledgehammer Games. 

„Letošní hra značky Call of Duty bude vyvinuta v tříletém vývojářském cyklu. Týká se to i dalších pokračování. Toto rozhodnutí přináší několik výhod – tou první je samozřejmě kvalita. Naši designéři tak budou mít více času na svou práci a vymýšlení inovací. Zároveň se budou moci více zaměřit na DLC a mikro DLC, které se staly velkou příležitostí. Vývojářům pak tříletý cyklus pomůže hry vyladit a přinést fanouškům vždy to nejlepší,“ uvedl Hirshberg a my už tak známe pravděpodobné pořadí chystaných her.

Na podzim tohoto roku se určitě dočkáme Call of Duty od Sledgehammer Games, kteří už mají se sérií zkušenosti, protože vypomáhali na Modern Warfare 3. „Prokázali svoje schopnosti na Modern Warfare 3 a dalších skvěle hodnocených titulech,“ upozornil Hirshberg. Příští rok pak přijde na řadu Call of Duty od Treyarchu a v roce 2016 se zřejmě představí titul Infinity Ward.

Co na rozhodnutí Activisionu říkáte? Myslíte si, že pomůže sérii Call of Duty k inovacím a k ještě vyšší kvalitě?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama