38 milionů pro Star Citizen, nové obrázky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 38 milionů pro Star Citizen, nové obrázky

38 milionů pro Star Citizen, nové obrázky

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

10. 2. 2014 08:30 2
Reklama

Uplynul jeden měsíc a crowdfundovaný vesmírný epos Chrise Robertse, Star Citizen, vybral další 2 miliony dolarů, čímž překonal hranici 38 milionů od zhruba 385 000 budoucích vesmírných kadetů.

Do hry tak bude přidán soustava Cano, ve které se nalézá planeta Carteyna, kompletně pokrytá vodou. Na zamrzlé severní polokouli se postavila velká arkologie, v níž bydlí veškerá lidská populace na planetě.

Společně s pokořením hranice byl oznámen další cíl, tentokrát posazený na 39 milionů dolarů, jehož dosažení do hry přidá rovnou dvě soustavy - tajemný Kabal, ve kterém se nacházejí planety s pozůstatky dávné civilizace, a nenápadný Oretani, do kterého byly kdysi vysláni kolonisté, ale kvůli zhroucení doskokového bodu byl s nimi na desítky let ztracen kontakt.

Kromě slibných vyhlídek tvůrci zveřejnili sadu nových obrázků ve vysokém rozlišení, něco konceptuálních návrhů i skutečných screenshotů (s přidanými odlesky jako z filmu J. J. Abramse), které ukazují, jak nádherný vesmír bude Star Citizen ukazovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama