Elder Scrolls Online uzme až 150 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elder Scrolls Online uzme až 150 hodin

Elder Scrolls Online uzme až 150 hodin

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 2. 2014 18:02 2
Reklama

Následující zprávu je nutno brát s nadhledem – jedná se o údaje pocházející od testovacích hráčů The Elder Scrolls Online. Avšak na druhou stranu, takovým se dá leckdy věřit mnohem více než prohlášením zainteresovaných PR oddělení.

Otázka trápící nejednoho fanouška MMORPG je ta, kolik zabere „dohrání“ jejich vyhlíženého titulu, tedy jaká je maximální dosažitelná úroveň a kolik času zabere se k ní dostat. V případě The Elder Scrolls Online se má jednat až o 150 hodin čistého času. Tedy pokud se rozhodnete řádně si titul vychutnat. Pokud naopak budete běhat s větrem o závod (a například přeskakovat veškeré dialogy), tak před sebou prý budete mít nějakých 80 hodin zábavy. Otázka end-game obsahu však zatím zůstává nezodpovězena. Inu, nakolik vám tyto cifry imponují, s tím už se nám pochlubte v diskuzi.

Poplatky prorostlý The Elder Scrolls Online vychází 4. dubna na PC a Mac. Xbox One a PlayStation 4 se pak dočkají až v průběhu června letošního roku. Nezapomeňte také kouknout na naše obsáhlé první dojmy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama