Irrational Games končí svoji činnost!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Irrational Games končí svoji činnost!

Irrational Games končí svoji činnost!

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 2. 2014 18:36 3
Reklama

Studio Irrational Games stojící například za posledním dílem Bioshocku po sedmnácti letech existence končí svoji činnost. Zpráva k nám přichází jako blesk z čistého nebe, nicméně ronit slzy ještě nemusíme – Ken Levine v herním průmyslu ještě zdaleka nekončí, takřka všichni z jeho okolí se ale přesouvají jinam.

Irrational Games končí svoji činnost!
i Zdroj: Hrej.cz

Ken má v plánu vyvíjet hry i nadále, chce se však zaměřit na digitálně distribuované tituly založené na silném příběhu. A ty budou s největší pravděpodobností také menšího rozsahu. Z Irrational Games si totiž s sebou bere pouhých patnáct lidí (z celkové více jak stovky zaměstnanců) a pod hlavičkou Take-Two hodlá existovat i nadále. AAA titulům se však zřejmě na dlouhou dobu vyhne. Ken zároveň děkuje za předešlé úspěchy a plácá sebe i svůj tým po zádech, je si však vědom toho, že jeho budoucnost již zkrátka leží někde jinde. Dnes tak po CliffymB jde již o druhou zprávu týkající se velké osobnosti herního průmyslu a její plánované budoucnosti.

Posledním počinem Irrational Games tak nakonec bude druhý díl přídavku jménem Bioshock Infinite: Burial at Sea. Ten by měl vyjít koncem března.

Více informací viz oficiální prohlášení z pera Kena Levina. Jste také tak překvapeni?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama