Molyneux by rád změnil F2P model
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Molyneux by rád změnil F2P model

Molyneux by rád změnil F2P model

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 2. 2014 13:40
Reklama

Peter Molyneux se dušuje tím, že se svým ambiciózním Godusem narazí F2P žánr na své hranice a přetaví se v něco jiného – invest-to-play. Zkušený vývojář naráží na to, že se nejen jemu, ale jistě i ostatním hráčům zajídá způsob utrácení peněz postavený pouze na principu urychlení postupu hrou a poskytnutí výhod platícímu hráči ostatním navzdory. Vzpomeňme například na odstrašující příklad mobilní reinkarnace Dungeon Keepera, jíž právě Molyneux před nedávnem kritizoval.

Molyneux by rád, aby hráči nebrali utrácení peněz v Godusu jako skutečně pouhé utrácení, ale jako investici do jejich koníčka. Jak toho ale přesně chce se svým týmem docílit, to je zatím ve hvězdách. Nicméně již teď máme k dispozici jeden zajímavý střípek informace – hráči se například k rozhazování peněz nedostanou hned od začátku – k možnosti něco do hry vložit se prý budou muset pečlivě dopracovat.

A nám nezbývá než trpělivě vyhlížet a doufat, že se Peterovi podaří to, co se ostatním dosud nedaří – jistě i mezi vámi se totiž najde spousta takových, kterým F2P platební model nikterak neimponuje a rádi byste viděli nějakou změnu. Určitě se s námi podělte o své zkušenosti na toto téma v diskuzi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama